OUR LOVELY HOME - MIXEDFAMILY.NL

Breaking

donderdag 28 oktober 2021

OUR LOVELY HOME

Ik heb het hier niet eens gedeeld, hoe erg is dat! Het is inmiddels alweer een paar maanden geleden dat ik de sleutel kreeg van onze eerste woning. We hebben onze oude woonplaats ingeruild voor een nieuwe woonplaats, namelijk Mijdrecht. Niet iets waar ik mijzelf gauw had zien gaan wonen, maar het kwam op ons pad en dat greep ik dan ook met beide handen aan! 


Een mooie gezinswoning met echt een mega grote tuin, school en winkels op een paar minuten loop afstand, heerlijk groen en ook behoorlijk veel leuke speeltuintjes voor de kinderen. Renee moest dan ook natuurlijk overstappen van school en daar gaat ze sinds dit jaar dan ook met soms tegenzin en vaak veel plezier naartoe. 

Ook voor mij was het behoorlijk wennen want ik woon nu niet meer in de buurt van mijn geliefde familie en beste vriendin genaamd mama! Geen auto meer dus ook op en neer crossen voor een bezoekje zit er niet echt meer in, maar die auto komt wel weer, stap voor stap. 


Het leukste van alles was natuurlijk het inrichten van het huis en ik moet zeggen dat ik aardig tevreden ben met hoe de woning eruit ziet! De meeste volgen mij voornamelijk via instagram dus die weten inmiddels wel hoe mijn huisje eruit ziet. Voorheen wilde ik het zo licht mogelijk houden, maar ergens in het midden van de verbouwing ging er iets mis en begon ik ineens overal toch kleur toe te voegen haha!


Ik zou natuurlijk nu mijn hele blog vol willen zetten met allemaal mooie foto´s van ons huisje maar dat doe ik maar even niet. Mocht je het leuk vinden om onze woning te bekijken dan kun je naar mijn instagram @huisje.nummer23 en dan kan je daar echt alle hoekjes van het huis bekijken en ook onze mega tuin zien, die nog helemaal moet worden opgeknapt. 

Wat betreft het huis zijn we inmiddels klaar. Tuurlijk zijn er altijd nog dingen die ik wel zou willen, maar deze kunnen later ook nog worden gedaan, hier heb ik absoluut geen haast bij. Voor nu ben ik wel even tevreden. Het volgende project wordt de tuin en echt met zo een mega tuin als dit heb je daar aardig wat budget voor nodig. Maar voor project tuin zal ik tegen die tijd wel een nieuwe blog schrijven en natuurlijk kan je dit ook allemaal zien op mijn instagram! 

Deze blog was weer lekker afgezaagd waarschijnlijk, maar hey, thats me!! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten