KRINGLOOP GELUK - MIXEDFAMILY.NL

Breaking

vrijdag 29 oktober 2021

KRINGLOOP GELUK

Deze mommy heeft er een nieuwe hobby bij, namelijk kringlopen afstruinen. Ik heb het eerlijk gezegd altijd al leuk gevonden, ik ben namelijk een echte budget shopper, hoe goedkoper hoe beter! Echter in mijn oude woonplaats hadden ze vaak hele mooie dingen bij de kringloop, maar dan voornamelijk de grote dingen, zoals kasten, banken en tafels. Hier in mijn nieuwe woonplaats hebben we juist een heel grote kringloop die veel meer thuis is in al het mooie kleine spul en laat ik daar nu juist zo gek op zijn. 

Vanaf nu wil ik dan ook graag al mijn kringloop gelukjes met jullie delen en misschien inspireert het jullie wel om zelf ook eens een kijkje te nemen in een kringloop of wat je tegenwoordig ook veel ziet is instagram paginas van mensen die ook tweedehands artikelen verkopen en sommige hebben echt mooie dingen er tussen zitten! Mocht er interesse in zijn wil ik ook gerust een blog schrijven over deze instagram profielen en ik wil ook gerust van de kringloop winkels waar ik kom stukjes schrijven met foto´Å› zodat je een beeld krijgt van de verschillende kringloop winkels en je dus weet waar je echt heen moet om te gaan kijken! 


Dit schattige tasje vooraan kocht ik laatst voor een paar euro via vinted. Het hengsel zit er nog aan en het is echt in prima staat. Want ook Vinted is natuurlijk helemaal trending tegenwoordig en ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf ook mega veel verkoop via vinted! De 2 schalen/borden/mand hoe je het wilt noemen komen dan wel weer bij de kringloop hier in Mijdrecht vandaan. Overige spulletjes dan weer niet.


Niet een erg duidelijke foto, de 2 plantjes en lantaarns komen niet van de kringloop, de rest dan weer wel. De fotolijsten zijn nog leeg, hier moet ik nog even foto´s voor bestellen. 




Als ik winkel dan koop ik eigenlijk altijd gewoon alles wat ik mooi vind of waar ik een bepaald gevoel bij krijg, soms roept het iets bij mij op en dan koop ik het gewoon. Ik ga zelden voor iets specifieks naar de winkel. Mensen vragen wel eens of ik dan overal plek voor heb en ik kan je vertellen dat antwoord is, ja! Ja want als er geen plek is dan maak ik plek haha! 

Voor mij is mijn huis een weerspiegeling van mijzelf, van mijn persoonlijkheid. En ik krijg best vaak vragen hoe ik dingen dan uitkies en mijn antwoord is dan eigenlijk altijd, ik koop wat ik mooi vind en wat goed voelt. Voor mij geen huis uit een tijdschrift, maar gewoon chaos, zoals ik ben! haha

Komen jullie ook vaak bij de kringloop?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten