ONZE MEGA TUIN VERBOUWING - MIXEDFAMILY.NL

Breaking

dinsdag 21 december 2021

ONZE MEGA TUIN VERBOUWING

Hey lieve allemaal, ben ik weer, terug van weg geweest en voor het eerst rijk aan inspiratie waar ik over wil schrijven. Niet het type blogs wat je van mij gewend zult zijn, maar hey, het is een lifestyle blog en dit is dus wat mij bezig houdt. Vandaag ga ik het eens hebben over onze tuin verbouwing, wat een project zeg! 



Zo een 2 maanden geleden kwam onze buurman met het nieuws dat ze gingen verhuizen, ze zouden alles uit de tuin weg doen zo ook de schutting die tussen onze tuinen staat, maar hij ging het verkopen en we konden het dus van hem overnemen. De schuttingen, de overkapping, te stenen, alles deed hij weg. We hebben er even over nagedacht want we hadden plannen voor nieuwe schuttingen, overkapping, alleen de plannen stonden voor het voorjaar en niet voor de winter. Maar we wilden ook niet zonder schutting komen te zitten en dus besloten we om alles gewoon van hun over te nemen. De prijs was namelijk ook best wel prettig, voor dat geld hadden we het nooit zelf kunnen bouwen. 



Ik weet niet waarom wij altijd denken dat iets zo gebeurd is, inmiddels zijn we al een maand of 2 druk bezig met alles weg halen en opnieuw plaatsen. Het begon met het weg halen van de schuttingen, deze zaten een meter diep in de grond en was een behoorlijke klus, want de tuin is ook mega groot. alles weg halen, opnieuw plaatsen.. die gaten maken en zorgen dat het netjes is afgewerkt. Behoorlijk klusje maar toen de schuttingen eenmaal stonden natuurlijk super blij.. De overkapping was ook al snel uit elkaar, maar kon blijkbaar niet helemaal uit elkaar omdat alles was geschilderd en gekit en we dus het hele hout zouden slopen als we dit helemaal uit elkaar zouden halen. 



Voordat we de overkapping konden plaatsen moesten we eerst de tuin bestraten. We hebben natuurlijk kunstgras door de hele tuin maar aangezien het behoorlijk is gaan zakken en er 100 kuilen waren ontstaan hadden we regelmatig last van een zwembad in de tuin.. Ahmed wilde daarom stenen leggen in de hoop dat het dan vlak ligt en we dit probleem dus niet meer zouden hebben. Maar straten hadden we nog nooit gedaan en daar is Ahmed nog altijd druk mee bezig.. sommige plekken moesten namelijk met wel 20cm worden opgehoogd. Inmiddels hebben we bijna 1 helft van de tuin bestraat en dan gaan we eerst de overkapping plaatsen voordat we verder gaan met het bestraten van de andere helft. Want onze tuin staat natuurlijk ook gewoon nog vol met onze spullen die we dus continue moeten verplaatsen en nu vooral vol met hout van de overkapping.. 


Ik kan echt niet wachten tot de tuin klaar is, Ahmed heeft bijna 2 weken vakantie en dan gaat hij dus weer aan de slag in de tuin, ik hoop alleen wel dat het niet ineens begint te sneeuwen want de tuin van de buren moet over een paar dagen leeg zijn en om alles in onze tuin te zetten gaat helaas niet lukken! 

Zijn jullie benieuwd naar ons tuin project houdt dan vooral instagram in de gaten want daar plaats in continue nieuwe updates.. Ben je nieuwsgierig naar het eind resultaat dan nog even geduld, ook deze zal zo snel mogelijk online komen! 

Liefsss

Geen opmerkingen:

Een reactie posten