EGYPTE || WEEK 4 - MIXEDFAMILY.NL

Breaking

maandag 10 juni 2019

EGYPTE || WEEK 4

Onze laatste week Egypte duurde echt mega lang. Zodra we wisten dat Ahmed het visum had wilde ik eigenlijk direct naar huis. Sofia had spruw en Renee had bijna nergens meer echt zin in. Ook ik kreeg steeds meer last van vermoeidheid door de erge hitte. 


De laatste week hebben we niet veel gedaan. Je kent het wel... Zwembad hangen, speeltuin hangen, nog effe een keer ergens wat eten en vooral lekker lang uit op de bank. Mentaal voorbereiden op de reis die komen gaat en schoonmaken, wassen en andere huishoudelijke taken niet te vergeten! 

Wel kwamen mijn schoonmams en zus nog even langs om gedag te zeggen. Met hun hebben we s'avonds dan ook nog gezellig ergens wat gedronken en zijn we nog met de auto even naar el gouna gereden om vervolgens weer direct terug te rijden... Gelukkig dat de benzine daar geen reet kost! 

Inpakken? Dat duurde een paar dagen.. geen idee hoe alles in die koffers moest gaan passen en dan natuurlijk nog het meekrijgen van die dingen na het vliegveld. 

Ik mag dan ook trots vertellen dat wij met 2 overvolle taxi's naar het vliegveld zijn gegaan. Kinderwagen weer in de taxi vergeten, maar gelukkig konden ze nog snel bellen zodat de taxi weer terug kwam... Hup naar de eerste controle met al die zooi slepen, inmiddels al helemaal overspannen! Gelukkig deed Ahmed alles en had ik me alleen bezig te houden met de kinderen. 

Maar goed alle bagage was er door dus nu door naar de incheckbalie.. Renee der oren kapot, Sofia krijsen, chaos met al die zooi en dan nog even 4 van die kut kaartjes invullen... Ik was letterlijk overal nat van het zweet want ik kan niet tegen chaos en dat was het. 

Inmiddels bij de paspoort controle, Ahmed ze telefoon weer kwijt, telefoon zoeken met een krijs baby, peuter zonder oren en overspannen vrouw... Het was wat! Gelukkig een aardige meneer die ons snel door die douane heen hielp zodat we niet hoefde te wachten. 

Al wilde de mevrouw Renee niet nakijken want ze had een vieze neus of ik hem even kon schoonmaken. Nou ik heb er even in het Nederlands staan uitschelden en mijn kind er gewoon doorheen geduwd. Dan kijk je maar niet maar ik kan geen papier toveren. Eenmaal door die douane maar direct de fles erin gestopt bij Soof en toen door naar de gate. Wat was ik blij toen ik eindelijk op mijn vliegtuig stoel zat! 

De vlucht verliep heerlijk. Beide kinderen hebben de hele vlucht geslapen. Zo kon ik zelf ook even heerlijk bij komen want ik was gesloopt! 

Op Schiphol verliep alles soepel. Ondanks dat we lang moesten wachten bij de controle verliep alles daar vlekkeloos. De bagage opgehaald en op naar huis! 

Benieuwd naar de eerste week in Nederland? Houd de blog in de gaten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten