HEEYY OLLAHH - MIXEDFAMILY.NL

Breaking

zondag 23 mei 2021

HEEYY OLLAHH

En de blogger van het jaar award gaat naar..... iemand anders! Sure, want ik blog nog maar nauwelijks. Jeetje ik denk dat ik mijn eerste blog schreef toen ik een jaar of 13 was. Ik denk dat ik toen nog meer inspiratie had als nu! Je zou bijna denken dat ik veel mee maak in mijn leven, but haha not dus! 


Het is dus inmiddels echt een super lange tijd geleden dat ik wat heb geschreven. Ik denk dat ik nog maar 1 keer per 3 maanden iets plaats. Zelf vind ik dit erg jammer want ik vond bloggen altijd echt heerlijk en ik had ook behoorlijk wat mensen die mijn leven op de voet volgde. Hierdoor kreeg ik toen heel veel sociale contacten en ook leuke verhalen van anderen. Tegenwoordig is dit allemaal iets minder. Ik heb namelijk vrij weinig te vertellen, althans er is genoeg gebeurd om over te schrijven, maar ik kies ervoor om dit prive te houden. 

Ik ben dus een beetje inspiratieloos. Mijn blog draaide voorheen vooral om de story's omtrent mijn man... zwangerschappen en natuurlijk vele tegenslagen en drama. Ik vind mijzelf tegenwoordig niet meer interessant. Mijn dagelijkse leven is een echte sleur. Ik vind er zelf weinig aan, dus denk ook dat een ander hier niet op zit te wachten. 

Ik heb een depressie gehad, waarschijnlijk nog steeds al ben ik inmiddels weer in de ontkenningsfase beland. Mensen zien alleen de vrolijke, leuke dingen voorbij komen op instagram en denken dan dat je leven perfect is, maar mijn leven is alles behalve perfect. Ik had mijzelf mijn leven wel wat anders voorgesteld. 

Misschien heb ik gewoon een paar schoppen onder mijn kont nodig. Ik heb namelijk zoveel dingen die ik zou willen doen! Zoveel plannen waar ik gewoon geen tijd voor maak en te lui voor ben. Misschien moet ik het gewoon gaan doen.. Gewoon mijn leven gaan leven zoals ik dit wil. De betere versie van mijzelf worden omdat ik dat verdien. Mijzelf weer eens uit die bodemloze put takelen. Uiteindelijk verdienen mijn  kids ook een vrolijke moeder. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten