HAPPY EASTER - MIXEDFAMILY.NL

Breaking

maandag 13 april 2020

HAPPY EASTER


Eerste paasdag besloten wij er lekker een dagje op uit te gaan. We gingen heerlijk een stukje wandelen. Ergens waar je bijna niemand tegen komt, hooguit een paar fietsers. Onder de warmte van de zon liepen we een heerlijk stuk tussen de weilanden door, kleine slootjes, vele vogels, prachtige begroeiing en natuurlijk een mooi stuk water waar je even lekker kon neerploffen om wat te drinken. 


Een van mijn grootste hobby's is het maken van foto's. Je kan mij namelijk wel echt verslaafd noemen als het op Instagram aankomt. Ik vind het namelijk heerlijk om kiekjes van mijn kindjes te delen. Ik had buiten dan ook echt de mogelijkheid om leuke foto's te schieten van de meiden. Meer van Renee omdat Sofia het grootste stuk heeft geslapen haha!


Ik besefte deze dag dat kinderen helemaal niet veel nodig hebben. We gingen wandelen, hielden een kleine picknick en Renee bleef herhalen dat ze zo'n geweldig leuke dag heeft gehad. Ondanks dat ik vandaag dan de hele dag op bed heb gelegen met enorm veel pijn, wil ik dit soort dingen toch echt veel meer doen. Alleen weet ik nooit goed waar ik dan heen moet, wat ik dan moet doen of stiekem ben ik ook een beetje bang voor het verkeer... Ik kan namelijk al in paniek raken om ergens heen te rijden voordat ik überhaupt in de auto zit. Maar goed, mochten jullie leuke plekken weten, laat ze even weten in de comments!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten