THE GRAND FINALE - MIXEDFAMILY.NL

Breaking

maandag 13 april 2020

THE GRAND FINALE


Zo trots en blij, want wij krijgen er nog een kindje bij. 
Het is alweer een tijdje erg stil, maar hopelijk zal daar wat verandering in gaan komen. Vandaag beginnen we met heerlijk nieuws! Namelijk dat wij weer in verwachting zijn van een nieuw klein mini mensje. Op 9 september 2020 ben ik uitgerekend. De datum stond de eerste keer op 12 september 2020, dat zou heel grappig zijn aangezien dat mijn verjaardag is. Sofia was op 13 maart uitgerekend en geboren en dat was Ahmed zijn verjaardag. Hoe tof zou het dus zijn als deze kleine spruit straks op mijn verjaardag te wereld komt?

Inmiddels ben ik dus 18 weekjes zwanger van een klein prinsje. Ja je leest het goed, een jongen voor de verandering! Het eerste trimester begon voor mij goed, ik hing namelijk alleen maar boven de plee. Ook het tweede trimester kan ik niet om staan juichen. Mijn bloedwaardes zijn allemaal extreem laag en ik ben dan ook niet vooruit te branden, dit gepaard met extreme bekkeninstabiliteit en twee kinderen en het is KILLLIIINNNGGGG! Vergeet ook die quarantaine er niet bij hé!

Het leuke van het hele verhaal is dat mijn schoonzus en ik tegelijk zwanger zijn, het scheelt wel twee hele weken. Mijn broertje en schoonzusje wonen hier achter dus het is super grappig om dit zo samen mee te maken. Al is het voor haar de eerste en voor mij de derde, het is gewoon super leuk! Ook als de jongens straks wat groter zijn zullen ze veel aan elkaar hebben!

Het jammere vind ik nu wel dat er een beetje een donkere wolk hangt boven het zwanger zijn in deze tijd. Door de covid-19 heb je nog nauwelijks controles, moet je altijd maar alleen komen en loop je zelfs het risico dat bij een kleine verkoudheid van je man hij niet eens bij de bevalling mag wezen. Gelukkig is dit voor ons nog wel ver weg en hoop ik dat het tegen die tijd wel anders is. Ik baal wel dat Ahmed nu nergens mee naartoe mag! De vorige zwangerschap konden we niet samen beleven omdat hij geen visum kreeg, deze zwangerschap hebben we te maken met een klote virus. En ja ik snap echt wel dat dat virus veel erger is dan niet mee mogen naar controles!

Voor nu wachten wij de 20 weken echo even af en dan zal ik in een nieuwe blog weer even delen hoe het is gegaan!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten