BABYSHOWER - MIXEDFAMILY.NL

Breaking

zondag 5 juli 2020

BABYSHOWER

Gister werden zowel mijn schoonzusje als ik verrast met een super leuke baby shower! Voor het eerst dat ik niks doorhad, ondanks dat sommige het steeds een beetje hadden verraden.

Voordat de baby shower gehouden werd besloot mijn moeder het mij maar wel te vertellen. Ik had de dag ervoor namelijk mijn verstandskies laten trekken en dat was niet helemaal lekker gegaan dus de dag van de baby shower zag ik eruit als monster. Gelukkig dat ik me dus erop kon voorbereiden en ook mijzelf ben gaan opmaken en aankleden haha. 


We hebben eerst lekker met zijn alle gegeten. Broodjes zagen er heerlijk uit, zo jammer dat ik niet verder kwam dan een croissant, maar ook die smaakte heerlijk!
Tijdens het eten werd het tijd om onze eerste cadeautjes uit te pakken.


We lunchde nog even heerlijk verder en ondertussen kreeg iedereen pen en papier om een wens/wat liefs, voor mijn schoonzus en mij te schrijven. Wij moesten dit ook voor elkaar doen. Ik denk dat ze mijn kaartje wel erg leuk gaat vinden haha.
Daarna was het tijd voor het grote cadeau. Wat zou dat nou zijn.


Daarna was het tijd voor mijn favoriete deel van een baby shower, namelijk de spelletjes! Wij speelden een aantal spelletjes en ik ben er dus achter dat ik echt slecht ben in spelletjes. Spelletjes zoals hints kan je beter niet met mij spelen want ik kom niet verder dan 2 vragen. Ben ik een mens of ben ik een voorwerp.

Hints was dus ook ons eerste spelletje en ik heb werkelijk helemaal niks geraden. Helaas! Niemand gaf mij goeie hints.


Ook speelde we, bingo, speentje prik (ben ik erg goed in door mijn nachtdiensten met de meiden!) en 30 seconds (Ben ik erg fanatiek in).

Het was een top dag en heb echt super veel gelachen ondanks de pijn in mijn mond! Nu wachten tot onze kleine mannen geboren worden💙

Geen opmerkingen:

Een reactie posten