BUDGET INTERIEUR TIPS - MIXEDFAMILY.NL

Breaking

woensdag 29 juli 2020

BUDGET INTERIEUR TIPS

"I WISH RE TAIL THERAPY WAS COVERED BY MY HEALTH INSURANCE"


Al een hele poos geleden besloten Ahmed en ik om een nieuw bed te kopen. We sliepen namelijk al heel lang op een 140 bed en een rot matras en we vonden het wel eens tijd worden om even in onze nachtrust te investeren. We kochten dus een bed en matras bij de ikea en besloten direct voor het grootste formaat te gaan. Soms hebben we namelijk wel eens een kind tussen in en dan is zo een groot bed natuurlijk ideaal.

Alleen sinds we het bed hebben moest de hele kamer weer veranderd worden en begon ik weer met budget shoppen! Ik zal jullie vandaag vertellen waar ik alle spulletjes vandaan heb en hoeveel het ongeveer gekost heeft.


Het bed is zoals ik al zei van ikea en koste €249,- het matras was natuurlijk een stuk duurder maar dat is iets persoonlijks om te kopen.

Omdat wij nog een klein dekbed hadden kocht ik bij de Action een nieuw 4 seizoenen dekbed voor ongeveer €30,- dit dekbed voelt echt aan als een grote wolk en is echt zo lekker! Ik moest alleen ook een overtrek hebben en die zoektocht viel mij hier zwaarder dan ik had verwacht. Gelukkig vond ik een paar dagen terug dit mooie overtrek op de Haagse markt en het was nog een koopje ook! Ik betaalde maarliefst €30,- voor een overtrek van 240 x 200/220

Omdat mijn lade kast niet meer pasten was onze kamer echt super leeg en dat vond ik echt vreselijk. Mijn moeder had net zo een kast gekocht voor de bijkeuken zodat ze die makkelijk kon gebruiken als voorraad kast. Toen ik hem voor haar in elkaar had gezet besloot ik dat ik er zelf ook zo 1 wilde hebben! Dus reed ik naar de gamma om mijzelf ook zo een kast te kopen. Ze kosten tussen de €15,-/€20,- en als je ze een beetje aankleed geven ze je kamer echt een warm effect!

De accessoires in de kast heb ik geshopt in mijn eigen opslag haha. Omdat ik namelijk zovaak verwissel van inrichting heb ik bijna een eigen woonwinkel thuis. Vaak geef ik ook dingen weg, zo vind ik bij de hele familie thuis woon accessoires die ooit van mij zijn geweest. Ook met weg geven ben ik namelijk heel makkelijk en soms achteraf heb ik er wel eens spijt van omdat ik het dan toch wel leuk vind en weer had willen gebruiken en ik het zelf dan weer nieuw moet kopen. Vandaar dat ik tegenwoordig probeer om alles gewoon te bewaren en pas echt weg te doen als ik het 10000 procent zeker weet.

Maar even vlug de spulletjes in de kast:

De 2 grote manden komen bij de action vandaan, deze worden alleen niet meer verkocht want het is van een oud assortiment. De grote rond mand boven op de kast komt ook van de action en is  geloof ik zo een €2,99 de plantjes die er in zitten komen van de ikea ik was voor 3 plantjes €7,50 kwijt.

Op de plank er onder heb ik een mandjes set van ikea staan, deze set kost €8,99 en super handig om je waxine lichtjes Etc in op te bergen. De 2 gouden wind lichten zijn van de xenos en heb ik echt al een hele poos terug gekocht de prijs ervan zou ik niet weten maar geloof niet duurder dan een tientje. De oosterse lamp daarin tegen was niet erg goedkoop deze kochten mijn ouders als cadeautje op de Beverwijkse bazaar en omdat ik er eerst nog een bij wilde kopen weet ik dat ze ongeveer rond de €70 kosten. Naast mijn prachtlamp licht een prachtig roze exemplaar van de koran. Het is geen vertaling dus alleen mijn man kan deze lezen, ik heb zelf een heel dik blauw exemplaar waar de gehele vertaling met beetjes uitleg in staan. (mocht je vragen hebben stel ze gerust!)

Dan verder ligt er niet veel in de kast, een onderzetter van de action rond de 2 a 3 euro, deze gebruiken we om onze glazen op te zetten, aangezien de planken open zijn is dat wel aan te raden haha! En er licht nog een woon deken in van Cranenbroek deze kosten daar €20,- en zijn echt van top kwaliteit! Voor de kast staat nog een mand van ikea deze kosten ik dacht €9,99. Ik heb hier gewoon 3 kunstbloemen ingezet en meestal belanden daar kleding stukken in...

Nu mijn 3 favo items die ik gister nog heb weten te scoren bij de action in de Amsterdamse poort.  De kussenhoesjes waren hier overal continue uitverkocht dus toen ik daar de action in liep ben ik meteen gaan kijken of ze ze nog hadden en ze hadden er nog precies 2 liggen! Ze kosten per stuk €4,50 en je hebt er nog een leuk matchend kleedje bij deze kosten €7,95 echt een koopje dus! Het vloerkleed is deze hele week in de aanbieding voor €27,95 en die mag je eigenlijk echt niet laten liggen! Het kleed is zo zacht dat je er gewoon op zou willen slapen! Mijn moeder heeft er ook direct 1 gekocht want bij ons zijn dit soort dingen dezelfde dag not uitverkocht haha!

Zoals je ziet hebben we onze kamer dus echt een metamorfose gegeven voor echt heel weinig geld. Een dekbedovertrek kan al zoveel toevoegen aan je kamer dat het verder vrij weinig nodig heeft. Ik hoop dat de mensen die via insta steeds vroegen wat het nou kost om elke keer 100 keer te verbouwen nu hun antwoord hebben haha.


Gezien het feit dat ik eigenlijk nooit dit soort blogs schrijf zijn tips heel erg welkom en ben ik ook benieuwd wat jullie hiervan vinden. Laat het mij dus vooral weten! Ik ben gek op kritiek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten